Mai Multe Vizualizări
UTILIZARE:
Cui ii este adresat acest lapte?
- -bebelusilor si copiilor in general, pentru ca stimuleaza cresterea
- -bebelusilor si copiilor alergici la proteinele prezente in laptele de vaca, de capra sau de soia
- -bebelusilor si copiilor cu dermatita atopica persoanelor care sufera de tusa persistenta sau alergica, de astm sau cu sistem imunitar scazut
- -persoanelor anemice
- -persoanelor mai in varsta cu probleme de osteoporoza si de inima
- -femeilor la menopauza, pentru ca ajuta la fixarea calciului in oase
- -persoanelor care prefera alimente sanatoase si naturale -persoanelor care doresc sa aiba in alimentatie un continut ridicat de proteine, dar cu foarte putine grasimi
COMPOZITIE: Ce contine in principal acest lapte?
- -de 46 de ori mai multa Vitamina C decat laptele de vaca, de 4 ori mai mult fier si foarte putine grasimi
- -4 tipuri de antibiotice si bactericizi naturali ce se mai gasesc in aceeasi formula doar in laptele matern, si anume:
- -Lizozima – enzima cu rol antibiotic
- -Lactoperioxidaza – un bactericid natural
- -Lactoferina – o proteina antimicrobiala
- -Imunoglobuline (lgG, lgM si lgA) – un antibiotic natural
Beneficiile laptelui de măgăriță pentru sănătate: este in proportie de 97% similar cu laptele matern, ca si compozitie, proprietati si beneficii asupra sanatatii. Astfel, el devine nu numai un tratament natural pentru cele mai neplacute alergii, dar si un element esential ce poate inlocui cu succes laptele de vaca sau formulele de lapte praf din alimentatia bebelusilor si copiilor continutul inalt de lactoza ajuta la asimilarea calciului, cu rol major in intarirea sistemului osos al bebelusilor prin continutul bogat in calciu, protejeaza copiii de infectiile gastro-intestinale bogat in Omega 6 si Omega 3, ajuta la scaderea nivelului de colesterol este benefic pentru inima si mentine nivelul energiei ridicat este util in dietele de slabire sustine cresterea sistemului cerebral este hipoalergenic datorita continutului foarte mic de cazeina creste imunitatea organismului datorita continutului ridicat de imunoglobulina si lizozim regenereaza flora intestinala fiind deosebit de bogat in imunoglobuline.
Este o bautura perfecta pentru prevenirea si combaterea virusurilor si agresorilor bacteriologici cum ar fi raceala si bronsita medicii confirma proprietatile acestui lapte in sensul antiproliferarii celulelor pre / canceroase probioticul principal continut de acest lapte (Lactobacillus Plantarum) protejeaza colonul datorita continutului mic de grasime, acest lapte poate fi consumat cu incredere de persoanele care tin dieta sau de catre sportivii care au nevoie de un aliment nutritiv, dar fara aport de grasimi are un impact puternic asupra revitalizarii intregului organism Longevitatea celei mai batrane femei din lume, Maria de Capovilla, care a murit la varsta de 116 ani a fost salutata de nutritionisti, iar consumul de lapte de magarita a fost considerat unul din motivele longevitatii acestei femei devenita celebra pentru acest fapt.
Beneficiile laptelui de magarita pentru frumusete: Cleopatra, regina Egiptului, isi mentinea frumusetea si tonusul pielii datorita bailor in lapte de magarita, care este regenerant, hraneste pielea si ii da elasticitate. Secretul frumusetii sta in laptele de magarita, asa spun cercetatorii italieni, care au descoperit ca acest lapte este bun si pentru ten, si pentru inima, precum si in caz de anemie.
Laptele de magarita contine o cantitate incredibila de acizi grasi, vitaminele A, B1, B2, B6, C, D si E, minerale si proteine care ajuta pielea si este perfect pentru procesul anti-imbatranire; confera pielii calmare si proprietati de restructurare.
Importanta vitaminelor continute de laptele de magarita:
VITAMINA A – cruciala pentru redresarea membranelor celulelor, faciliteaza regenerarea pielii, scaderea simultana a efectelor de imbatranire a pielii
VITAMINA B2 – lipsa ei poate cauza rani pe piele si ale mucoasei; prezenta acestei vitamine imbunatateste imunitatea prin activitatea sa biologica
VITAMINA C – are rol antioxidant; incetineste procesul de imbatranire si accelereaza mecanismele de recuperare
VITAMINA E – este binecunoscuta ca esentiala si antioxidant, deoarece incetineste imbatranirea pielii si asigura stabilitatea structurii celulei, fiind si un conservant natural
SARURILE MINERALE – ajuta la purificarea pielii; elibereaza pielea de celulele moarte; au, de asemenea, implicatii in dezvoltarea celulelor
LIPIDELE – ajuta la hranirea pielii
ACIZI GRASI ESENTIALI OMEGA 6 – sunt de ajutor pielii la absorbirea mai eficienta a vitaminelor. Ele creaza elasticitatea pielii si asigura prevenirea bolilor de piele.